Antena Căutare

Înmormântare cu sute de oameni și lăutari, pe străzile din Constanța. Imaginile au ajuns în mâinile polițiștilor - VIDEO

Imagini scandaloase surprinse în Constanţa! Înmormantare cu alai şi lăutari, în ciuda restricțiilor din timpul stării de alertă. Ce au descoperit polițiștii, când i-au verificat pe participanți.

Imagini scandaloase surprinse în Constanţa unde a avut loc o înmormantare cu alai şi lăutari.

Deși România este în continuare sub restricțiile impuse de pandemia de COVID-19, niciunul dintre participanți nu purta mască şi nici nu respecta distanţarea socială.

Cortegiul funerar s-a plimbat pe mai multe străzi din oraş. Doi dintre participanții la înmormântare au fost amendaţi pentru că nu se aflau în autoizolare, deși se întorseseră recent din străinătate.

Cea mai periculoasă informație ce a apărut despre COVID-19, demontată! Medicii trag semnalul de alarmă: „Nu e de glumit! E big fake news!”

Deşi, în starea de alertă, la înmormântări pot participa cel mult 16 persoane, în imaginile revoltătoare se poate observa că participanţii depăşesc numărul permis. Aceştia nu aveau măşti de protecţie şi nu respectau distanţarea socială. În plus, cortegiul funerar a trecut prin mai multe străzi din oraş.

Imaginile au ajuns şi pe mâna poliţiştilor. Doi dintre participanţi au fost amendaţi pentru că nu au respectat izolarea la domiciliu, după ce se întorseseră de curând din străinătate.

Ce măsuri noi ne așteaptă, de la 15 iunie! Marcel Vela a făcut anunțul momentului: „Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări”

Autorităţile urmează să-i identifice şi să-i sancţioneze şi pe ceilalţi participanţi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie, potrivit Antena 3.

Vom fi obligați să ne vaccinăm împotriva COVID-19? Răspunsul ministrului Sănătății: „Este o patologie nouă”... S-a anunțat data finală! Nelu Tătaru: "Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor pentru a pregăti deschider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x