Antena Căutare

VIDEO! Jaf armat intr-un bar din Miercurea Ciuc: Infractorul, prins

Un barbat din Miercurea Ciuc a reusit sa fure 1600 de lei dupa ce a amenintat cu o arma de vanatoare doua angajate ale unui bar din oras. Suspect a fost retinut la scurt timp dupa producerea jafului.

La 5 dimineata cele doua angajate mai aveau in bar un singur client. Barbatul dormea linistit cu capul pe una dintre mese. Cum nu-l puteau da afara, fetele au atipit si ele, una la o masa, alta pe tejghea. Atunci a intrat individul peste ele. Cu o pusca de vanatoare.

Barbatul cu chipul acoperit a indreptat pusca spre cele doua angajate ascunse dupa bar si le-a cerut banii. Clientul care dormea s-a trezit si el.

Individul s-a dus apoi dupa tejghea si a luat banii. 1600 de lei. Toate incasarile din seara precedenta. A intrat in bar. A fost o cutie neagra unde au fost banii. A luat-o si a fugit afara.

Angajatele barului au cerut ajutorul Politiei. O ora mai tarziu un suspect era retinut.


Foto: Intact Images

Primavara mai are de asteptat. De astazi, vremea se raceste. Vezi prognoza pe trei zile!... Banicioiu si Negoita, audiati ca martori in dosarul "Sex cu fotomodele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x