Antena Căutare

VIDEO! Jaf ca in vestul salbatic in Constanta: Furau motorina cu sacul dintr-un tren

Trei barbati furau motorina ca in vestul salbatic dintr-un tren stationat cu o instalatie improvizata. Cei care i-au oprit au fost jandarmii din Constanta.

Cei trei barbati stiau cand si unde va stationa exact garnitura compusa din vagoane-cisterna incarcate cu motorina. Stiau, de asemenea, ca vor avea destul timp cat sa fure vreo 5 tone de combustibil. Foloseau un sac de ciolofan legat la capete, care se atasa o parte la vagonul cisterna si se incarca aproape instantaneu.

Au fost surprinsi, aseara, in timp ce incercau sa dea un jaf. Au renuntat la lovitura cand au vazut jandarmii. Au rupt-o la fuga si nimeni nu a reusit sa-i prinda pana acum.

Angajatii companiei de transporturi feroviare au reusit sa recupereze marfa, iar trenul si-a continuat drumul fara probleme. Hotii sunt acum cautati de fortele de ordine, care banuiesc ca au de-a face cu o adevarata retea.

VIDEO! Sloiurile de pe Dunare nu pot fi dinamitate: 22 de nave si 86 de oameni, blocati... Incendiu la gradinita cu 125 de prescolari din Intorsura Buzaului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x