Antena Căutare

VIDEO! Mascatii au descins degeaba la Gherla, rromii disparusera

Chiar in Vinerea Mare, mascatii au descins intr-o tabara ilegala de rromi de la marginea orasului Gherla. Cautau mai multe persoane care, de cateva saptamani, au ocupat abuziv un teren de la marginea orasului si refuzau sa plece.

Mascatii au avut insa parte de o surpriza. Terenul a ramas pustiu peste noapte.

Inca de la ivirea zorilor, la ora 6, mai multe dube pline cu mascati au descins in tabara ilegala de la marginea orasului.

Degeaba au batut oamenii legii la geam. Cand au ajuns in tabara, in multe dintre case batea vantul. In timpul noptii, rromii si-au adunat satra si au plecat. Dar mascatii n-au renuntat. I-au cautat pe fugari intr-un alt cartier. Nu care cumva sa se ascunda la rude.

Proprietarul terenului s-a chinuit saptamani bune sa elibereze locul, dar nu a avut success. Acum, oamenii legii vor supraveghea zona, iar daca in perioada urmatoare terenul va fi ocupat din nou, autoritatile sunt hotarate sa repete actiunea din aceasta dimineata.

Emil Boc: Toti turistii vor putea folosi, din luna iulie, centura ocolitoare Constanta... VIDEO! Targ de miei pentru bucuresteni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x