Antena Căutare

VIDEO! Multi romani au facut deja pomana porcului, cu o zi de inainte de Ignat

Mai e o zi pana la Ignat, dar multi romani au facut deja pomana porcului. Pofta a fost mare, asa ca unii n-au mai avut rabdare sa-i faca analizele lui Ghita. L-au prajit direct in tigaie. Iata insa o informatie care ar trebui sa le dea de gandit. Zilnic, la Directia Sanitar-Veterinara din Prahova, ajunge cel putin o proba infestata cu trichinela spiralis.

Din pacate, multi nu se pot abtine si mai intai fac porcul tocana, apoi il duc la analize.

Cum insa autoritatile nu vor sa se ajunga aici, ne invata ce avem de facut. E important sa stiti si ce probe trebuie duse la analize.

Daca nu faceti aceasta analiza, va jucati cu viata voastra si a celor dragi. Medicii o spun clar: daca ati mancat porc infestat cu trichineloza, se poate ajunge si la deces.

Semnalele care ar trebui sa va puna pe ganduri sunt: tulburarile digestive, care apar la 1-2 zile dupa consumul de carne infestata, febra si durerile musculare.

Ministerul Sanatatii primeste 10 milioane de franci elvetieni pentru pregatirea medicilor si asistentilor... Produsele din carne procesata s-ar putea scumpi cu pana la 10% in 2012. Vezi de cand se scumpeste painea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x