Antena Căutare

VIDEO! O fisura la bransamentul tevilor de gaze ar fi provocat tragedia de la Sighet

O fisura la bransamentul aflat in intesectia din apropierea clubului ar fi provocat tragedia de la Sighet. Cauza exacta care a dus la producerea celor doua deflagratii de duminica nu este insa cunoscuta cu siguranta.

Anchetatorii spun ca a fost intocmit un dosar penal pe numele firmei distribuitoare de gaz, iar acuzatiile sunt de vatamare corporala si distrugere. Pe de alta parte, cea mai recenta inspectie facuta anul trecut nu a aratat nimic in neregula. Tevile sunt noi.

Conform Asociatiei Nationale de Reglementare in domeniul Energiei se fac iar controale la firma de gaz. Toate documentele au fost luate de procurori. Primaria din Sighetu Marmatiei a avizat demolarea cladirii unde s-au produs cele doua explozii dupa ce reprezentantii Inspectiei de Stat in Constructii au stabilit ca structura de rezistenta a imobilului a fost compromisa.

Dantes Bratu, directorul general al Inspectiei Nationale a Muncii a declarat ca se lucreaza in continuare pentru determinarea sursei.

"Asteptam expertiza de la ISU pentru a ne putea pronunta. Vom cerceta structura de gaze a intregul municipiu", a spus acesta in emisiunea "100 de minute".

VIDEO! Spitalul din Piatra Neamt, evacuat din cauza unui miros puternic de gaze... Aerul poluat creste riscul de a face accident vascular cerebral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x