Antena Căutare

VIDEO! Pericol de explozie in Buzau: O cisterna cu 33 de tone de motorina si benzina s-a rasturnat

O cisterna incarcata cu 33 de tone de motorina si benzina s-a rasturnat vineri pe carosabil, la 100 de metri de o benzinarie de la marginea Buzaului.

Pericolul de explozie s-a simtit si in randul oamenilor care au fugit imediat de la fata locului. In cadere mastodontul a rupt si un stalp de beton.

Dupa ce pompierii au ajuns la fata locului cei de la ISU au restrictionat traficul si s-a trecut la neutralizarea carburantului scurs. Toata actiunea a durat mai multe ore.

Accidentul rutier produs se pare pe fondul neacordarii prioritatii de catre o autoutilitara care iesea din parcarea unui peco, aceasta intrand in coliziune cu un Auto - TIR de tip cisterna, conform oficialilor.

Trei persoane au fost ranite si transportate la spital - soferul cisternei, cel al masinii si pasagera din autoturism. Leziunile sunt insa usoare, asa ca cel mai probabil maine, vor fi externati.

VIDEO! Iluminatul public functioneaza si pe timp de zi in Capitala... Doi agenti rutieri din Timis, sanctionati pentru ca i-au oprit in trafic pe Popoviciu si prefectul din judet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x