Antena Căutare

VIDEO! Peste 13.500 de hectare, in pericol de a fi inundate la Calarasi

Peste 13.500 de hectare sunt in pericol de a fi inundate in municipiul Calarasi, daca Dunarea va continua sa creasca. Apa ajunsa la baza digului de protectie a creat o spartatura in acesta. Localitatea Pucioasa, din Dambovita, a fost deja afectata de ape.

Ploaia de aseara nu a durat mai mult de 10 minute, insa a fost suficient pentru a transforma localitatea Pucioasa intr-o mica Venetie. De asemenea, traficul intre Targoviste si Sinaia a fost ingreunat, dupa ce drumul national 72 a fost inundat.

In judetul Calarasi, sute de fermieri se tem ca Dunarea le va distruge culturile. Un dig care protejeaza peste 13 mii de hectare de teren s-a fisurat, iar nivelul fluviului continua sa creasca.

Pentru ca munca lor sa nu se duca pe apa sambetei, oamenii s-au apucat sa repare singuri digul.

Meteorologii au anuntat ca astazi si la noapte vor fi averse in vestul, nordul si centrul tarii. Cantitatile de apa vor depasi locat 20 de litri pe metru patrat, iar in unele zone restranse ar putea cadea chiar si 40 de litri pe metru patrat.

Au inceput probele de aptitudini pentru intrarea la liceu. Vezi aici calendarul admiterii pentru anul scolar 2012-2013... "Recordul" weekendului: 203 km/h, pe Autostrada Soarelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x