Antena Căutare

VIDEO. Scandal în plină stradă! Poliţişti locali, bruscaţi de un şofer care parcase neregulamentar

Un şofer în vârstă de 31 de ani care parcase neregulamentar pe o stradă din municipiul Constanţa a fost încătuşat, marţi seară, de poliţiştii locali. Acesta a refuzat să se legitimeze, mai mult, a devenit recalcitrant şi i-a insultat pe oamenii legii, în momentul în care a fost prins de agenţi.

VIDEO. Scandal în plină stradă! Poliţişti locali, bruscaţi de un şofer care parcase neregulamentar
scandal constanta

Un şofer în vârstă de 31 de ani care parcase neregulamentar pe o stradă din municipiul Constanţa a fost încătuşat, marţi seară, de poliţiştii locali. Acesta a refuzat să se legitimeze, mai mult, a devenit recalcitrant şi i-a insultat pe oamenii legii, în momentul în care a fost prins de agenţi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Constanţa, politiştii locali au prins, marţi seara, un şofer în vârstă de 31 de ani, din municipiul Constanţa, care oprise neregulamentar pe strada Soveja, în zona Pieţei Tomis III.

Poliţiştii locali au încercat să-i stabilească identitatea, dar şoferul a refuzat vehement. El a motivat că nu se legitimează în faţa poliţiştilor locali, a devenit recalcitrant şi a adus injurii oamenilor legii.

ULTIMĂ ORĂ! Doi turişti americani, dispăruţi în Buşteni! Acţiunea de căutare se desfăşoară cu mare dificultate... Anunţ important! Se schimbă VÂRSTA DE PENSIONARE în România. Iată cine sunt norocoşii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x