Antena Căutare

VIDEO! Starea de alerta in Vrancea. 6.000 de oameni din 21 de sate raman izolati in continuare

In urma cu sase ore si jumatate, in Vrancea a intrat in vigoare starea de alerta. 6.000 de oameni din 21 de sate erau izolati la acel moment. De atunci insa a nins fara incetare. Oamenii din Balta Ratei au ramas din nou blocati! Nametii au acoperit drumul, iar satul a fost aruncat in izolare.

Toate drumurile nationale si judetene sunt inchise, iar in zona codul portocaliu de ninsoare tine pana miercuri. Sunt doua zile, dar oamenii care abia au reusit sa-si faca drum afara din case se gandesc la ce e mai rau.

Iar in Balta Ratei a inceput din nou sa ninga de azi-dimineata. Pentru batrani nu e decat inceputul unui nou cosmar. Abia au reusit sa iasa din case, iar acum se pregatesc pentru alte zile de izolare.



Zapada este deja pana la acoperis. Oamenii se tem ca noul val de ninsori o sa ii ingroape de tot.

Si tot la Dumnezeu le fuge gandul si cand se gandesc la animalele din curte. Doar cei tineri mai pot ajunge sa le dea de mancare. Au sapat santuri adanci pana la ele, dar nu stiu daca zapada nu le va acoperi pana maine.

La animalele din camp e mai grav, ca a trebuit sa fac ferma europeana, sa nu miroasa in sat a balegar!

Oamenii se tem si pentru ei, asa ca si-au umplut camarile. Vor sa fie siguri ca au ce manca pana cand se potoleste urgia.


FOTO! Trafic de cosmar in Capitala: Utilajele de deszapezit, blocate printre masini... VIDEO! Anonymous dezvaluie date personale despre premierul Ungureanu la miezul noptii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x