Antena Căutare

VIDEO! Suceava, ravasita de inundatii

Furtunile s-au dezlantuit, azi-noapte, peste mai multe zone din tara. In Suceava, raurile s-au umflat si au inundat cateva gospodarii, iar la Cluj, grindina a oprit traficul rutier.

Bucatile mari de gheata i-au obligat pe soferii care au circulat, azi-noapte, pe Drumul National 1C, sa traga pe dreapta. In doar cateva minute, soseaua a fost acoperita de o patura alba si groasa de grindina.

La Suceava, ploaia de azi-noapte a inundat cateva gospodarii si fantani, si a distrus zeci de hectare de recolte. Oamenii au fost nevoiti sa ceara ajutorul pompierilor pentru a putea scoate apa din curti si din beciuri.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii, pentru toata tara, valabila de astazi, de la ora 10, pana maine seara la ora 18. Vor fi frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie si izolat caderi de grindina si averse ce pot avea si caracter torential. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 de litri pe metru patrat, respectiv 50-60 de litri pe metru patrat in zonele deluroase si montane, precum si in regiunile nordice.

VIDEO! Romanii s-au bucurat din plin de mini-vacanta de Rusalii... VIDEO! Tulcea, sub ape dupa o ploaie de jumatate de ora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x