Antena Căutare

VIDEO! Taxa pentru someri la targul locurilor de munca

Somerii care au venit, ieri, la targul de locuri de munca deschis in Capitala au fost obligati sa plateasca 10 lei pentru acces. Multi dintre vizitatori nu au avut bani pentru taxa si au fost nevoiti sa se intoarca din drum.

Taxa 10 de lei a fost prea mare pentru oamenii care au ramas fara serviciu. Unii insa n-au avut de ales si au decis sa plateasca. In total, 10 mii de persoane au vizitat targul numai in prima zi. Asa ca disperarea celor care vor un loc de munca le-a adus organizatorilor 23 de mii de euro.

Odata ajunsi printre standurile companiilor, vizitatorii au inceput sa imparta CV-uri. Dar si aici s-au lovit de probleme. Si cei cu experienta in domeniu nu si-au gasit postul dorit intr-o zona apropiata de casa.

Pentru un post de incepator, angajatorii ofera un salariu de circa 500 de euro. Cu cat candidatul are mai multa experienta, salariul creste simtitor. Pentru un inginer in domeniul IT, de exemplu, venitul poate ajunge si la 2.000 de euro pe luna.

Cunoasterea unei limbi straine este prima cerinta. Targul de locuri de munca din Capitala va fi deschis inclusiv astazi.

Foto: adevarul.ro

Avertizare meteo cod galben: Averse, descarcari electrice, vijelii, grindina mai ales in vestul tarii... Alerta pe Otopeni: Un avion cu 320 de pasageri a aterizat de urgenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x