Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Video tulburător! Mama copilului mort în Pecineaga se rupe pe manele la 40 de zile de la tragica pierdere

Iulian Alexandru Bițică, în vârstă de opt ani, a dispărut de acasă, din localitatea Pecineaga, pe 1 noiembrie. Băiatul a fost găsit, o săptămână mai târziu, mort într-un bazin de colectare al unor ferme de porci din zona respectivă.

Mama copilului mort în Pecineaga se rupe pe manele la 40 de zile de la tragica pierdere

Necropsia efectuată în cazul băiatului de opt ani din Pecineaga a arătat faptul că aceasta a murit înecat. Oamenii legii au explicat că la două ore după ce au fost sesizaţi de dispariţia copilului, acesta a fost identificat pe camerele video în zona unui podeţ.

Băiețelul de 8 ani se jucă în apropierea casei când a fost văzut pentru ultima data de tatăl lui. „Se plimbă pe stradă cu rolele și i-am spus să meargă acasă, pentru că eu trebuia să merg până la muncă. Atunci când m-am întors, nu mai era acolo”, declara pe atunci tatăl copilului tatăl copilului.

VIDEO tulburător cu mama copilului dansând pe manele

Alexandra Paulet, mamă copilului, spune că fiul ei era trist și probabil a plecat de acasă.
„Este posibil să îl fi luat cineva cu o mașină și acum e ascuns pe undeva și îi este frică să iasă. Să vina acasa… Am strigăt toată seară, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să își bată joc de el”, a declarat Alexandra Paulet.

Asociația Umanitară Solidarity Children, o organizație non-profit implicată în căutări, lansase însă o ipoteză înfiorătoare. Aceștia au luat în vedere posibilitatea ca băieţelul să fi căzut într-o hazna.

Un localnic din Pecineaga a gasit rolele baiatului disparut la marginea localitatii pe drumul care duce spre ferma I.A.S.”

VIDEO tulburător cu mama copilului dansând pe manele

La mai puțin de un kilometru de locul unde au fost găsite rolele, se află așa zisele"haznale"care au o adâncime de peste 10 metri și sunt pline cu dejecții de la complexul de porci. Astăzi am fost și acolo, au venit pompierii și scafandri dar nu pot intră în aceste dejecții, pe marginea unei haznale se văd urme că și când un corp ar fi alunecat în ea. (...). Sperăm că micuțul va fi găsit viu și nevătămat. Doamne ajută!", este mesajul transmis pe Facebook de Asociația Umanitară Solidarity Children.

Anchetatorii au audiat zeci de persoane care ar fi putut avea legătură cu băiatul, au fost verificate 20 de autoturisme, iar în urma căutărilor cu trei câini de urmă poliţiştii au fost duşi în zona bazinelor respective. Anchetatorii au stabilit că băiatul a plecat cu rolele de acasă şi a parcurs peste un kilometru cu acestea până când a ajuns în zona celor două bazine, după care a abandonat rolele respective şi a rămas în şosete.

Cel mai probabil, el ar fi alunecat în bazinul respectiv. Timp de mai multe zile, pompierii au lucrat cu mai multe motopompe pentru golirea bazinelor respective. Din primul bazin, acolo unde a fost descoperit trupul băiatului, a fost scos tot lichidul şi a rămas doar mâlul, vizibilitatea fiind zero.

VIDEO tulburător cu mama copilului dansând pe manele

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro