Antena Căutare

VIDEO! Un barbat s-a aruncat in fata trenului, dupa o cearta cu fiul sau

Un tanar din Gherla va trai toata viata cu constiinta incarcata. Tatal sau si-a pus capat zilelor aseara dupa ce a avut o discutie aprinsa cu el. Barbatul de 52 de ani a sarit in fata unui tren, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru el.

Cu putin timp inainte sa se intunece barbatul a ajuns langa sinele de cale ferata de la marginea orasului gherla. Martorii spun ca se certa cu fiul sau. Inainte ca martorii sa poata interveni omul s-a aruncat in fata unui tren.

Mecanicul a observat, a dat semnalele de atentie, dar barbatul respectiv a continuat sa ramana in gabaritul caii ferate.

Victima prezenta amputanta traumatica a membrelor inferioare din treimea media coapsei, cu importanta pierdere a masei osoasa.si musculara, traumatism toracic si abdominal sever, fractura craniana deschisa.

A fost gasit inconstient, prezentand respirati agonice, dar a instalat imediat stop cardiorespirator. Politistii vor sa afle acum ce anume l-a determinat pe barbat sa-si ia viata.



Zece elevi din Targoviste s-au intoxicat cu biscuiti... Mai putin de 10% dintre taximetristii bucuresteni au trecut cu bine de razia de azi-noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x