Antena Căutare

VIDEO | Un recidivist a bătut cu cruzime un bătrân, într-o scară de bloc

Imagini violente cu un bătrân lovit și tâlhărit de un fost pușcăriaș eliberat condiţionat, surprinse în scara unui bloc din Galați, au fost postate pe rețelele de socializare.

Imagini violente cu un bătrân lovit și tâlhărit de un fost pușcăriaș eliberat condiţionat, surprinse în scara unui bloc din Galați, au fost postate pe rețelele de socializare.

Video a fost postat pe pagina de Facebook a Federației Sindicatelor din Administratia Naționala a Penitenciarelor, care susține că agresorul este recidivist, eliberat în baza recursului compensatoriu. Potrivit legii recursului compensatoriu, deţinuţii care au stat în condiţii improprii beneficiază de şase zile libere la fiecare 30 de zile executate.

În imagini se vede cum un bărbat lovește fără milă cu pumnii o persoană mai în vârstă, într-o scară de bloc.

Imaginile au apărut la puțin timp după ce un alt caz a șocat o țară întreagă. Marius Andrei Faghiura, un tânăr de 25 de ani, a fost ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Mediaș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Un infractor român, condamnat la 10 ani cu executare, este preot în SUA: ”Primea 3000 de dolari pe lună”... Ajutor de încălzire 2019. Cum se obține și câți bani se dau de la 1 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x