Antena Căutare

VIDEO Urmarire ca-n filme pe strazile din Constanta

Urmarire azi noapte pe strazile din Constanta. Trei tineri care goneau intr-o masina cu numere straine n-au tras pe dreapta la semnalul politistilor si de aici a inceput urmarirea. Cei din masina suspecta n-au avut insa nicio emitie cand s-au vazut cu politistii pe urme, au accelerat si mai tare. Si tocmai din cauza vitezei, soferul a lovit o masina in trafic, iar la final toti trei au abandonat autoturismul si au fugit.

Cursa nebuna a fugarilor a fost filmata de radarul politistilor. 15 kilometri de goana la finalul careia indivizii au reusit sa scape.

Incidentul a avut loc la un filtru rutier. Politistii au facut semn unui sofer sa traga pe dreapta, dar acesta nu s-a conformat. Asa ca politistii au plecat in urmarirea lui. Aproape 15 kilometri a durat urmarirea.

Pana la urma, soferul a reusit sa scape de politisti, care i-au pierdut urma. Bucuria a durat putin, insa: soferul a intrat intr-un alt autoturismcare circula regulamentar.

Pentru ca masina avea numere straine, politistii nu exclud ca aceasta sa fi fost furata.

Politistii au reusit sa-l identifice pe tanarul care a condus ca o furtuna prin Constanţa, cu politistii pe urma. Este vorba despre un tanar de etnie rroma, destul de cunoscut in cartierul sau pentru comportamentul dubios.

Odata identificat, politistii au aflat imediat si motivul pentru care acesta a refuzat sa opreasca masina in momentul in care a fost somat. Nu avea permis de conducere! Acuzatiile ar putea insa, in continuare, sa se inmulteasca, pe masura ce ancheta va avansa, iar politistii ii vor identifica si pe prietenii soferului amator de senzatii tari.

Studiu / Fumatorii romani vor sa se lase, dar nu stiu cum... Sub semnul grevei / Sindicatele si patronatele se intalnesc cu reprezentantii FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x