Antena Căutare

VIDEO! Vatmanul care a provocat accidentul din Pasajul Lujerului si-a recunoscut vina

Din primele cercetari, accidentul din Pasajul Lujerului din Bucuresti, soldat cu 86 de raniti, in care au fost implicate trei tramvaie, a fost provocat de vatmanul care conducea al treilea vehicul, aflat in spatele celorlalte doua, dupa cum reiese dintr-un comunicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ). Cei trei vatmani au fost dusi la sediul Brigazii Rutiere pentru audieri.

UPDATE 21.50: Vatmanul care a provocat accidentul de joi din pasajul bucurestean Lujerului si-a recunoscut vina, admitand in fata anchetatorilor ca ar fi putut evita coliziunea cu celelalte doua tramvaie, daca ar fi avut o viteza mai mica, au declarat oficialii Brigazii Rutiere.

Procurorii au ridicat imaginile video captate de camerele de supraveghere din Pasajul Lujerului, urmand ca acestea sa fie analizate de catre experti, iar tramvaiele au fost ridicate, sigilate si urmeaza sa fie expertizate din punct de vedere tehnic.

Accidentul din Pasajul Lujerului s-a produs joi dimineata, la ora 7.25, pe sensul spre Piata Presei, fiind implicate trei tramvaie ale liniei 41, a declarat purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

Potrivit municipalitatii, unul dintre tramvaie a ramas defect pe linie, al doilea a oprit la timp in spatele primului, insa cel de-al treilea nu a reusit acest lucru si le-a lovit pe celelalte doua.

Cele patru spitale bucurestene unde au fost transportate victimele accidentului din Pasajul Lujerului au inregistrat 86 de prezentari la Unitatile de Primiri Urgente (UPU), sapte persoane ramanand internate.

Foto: Intactimages

Statistica: Peste 2,3 milioane de romani muncesc la negru... Accident de munca pe Santierul Naval Galati: 2 morti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x