Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum se fura sina de sub tren

Razvan Simion si Dani Otil au abordat la Neata un subiect aparut astazi in Jurnalul National: furtul sinelor de sub tren.

Cine spunea ca in Romania nu mai este nimic de furat a facut abstractie de ingeniozitatea locuitorilor acestor meleaguri. Pentru ca sina de tren oricum se sustragea, la moda este furtul sinelor de sub tren.

Evolutia tehnologica a afectat insa profitul celor ce obisnuiesc sa practice acest sport. Din cauza faptului ca traversele sunt realizate din beton si nu din lemn, ele nu mai pot fi utilizate la aprinderea si intretinerea focului necesar pentru asigurarea confortului termic din timpul iernii. Ar putea fi insa utilizate la construirea fundatiei casei sau vilei.

O alta problema a CFR-ului este reprezentata de viteza cu care trenurile se deplaseaza. Razvan a oferit un exemplu elocvent in acest sens: daca o locomotiva cu abur parcurgea drumul dintre Bucuresti si Constanta in 3 ore, Sageata Albastra reuseste acest lucru in 3 ore si 40 de minute.


foto: Jurnalul National

Explozie la un poligon SRI din Chitila. Un genist a fost ranit... Seful SRI Alba, acuzat ca a sprijinit o grupare de hoti de utilaje, pus in libertate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x