Antena Căutare

Viitorul ne surade! Crestem odata cu tara! 76 la suta dintre elevi NU au luat simularea la BAC...

Liceenii nu mai vor sa invete. Ne spun asta de vreo trei ani incoace, dar cine are ochi sa-i vada? Traiasca Inna, Antonia si Facebookul!

de Elisabeta Popa

In urma cu doua saptamani, la simularile pentru BAC, de la romana si matematica, doar 24 % dintre elevii Capitalei au reusit sa promoveze. Pe vremuri, nota 5 era considerata “tinta golanului”, acum ea a devenit un tel. Cu alte cuvinte, din 10 liceeni, 7,6 nu stiu ca ne invecinam cu Bulgaria la Sud...

Avem, totusi, un motiv de bucurie. In Cluj 60 % dintre elevi au trecut . Semn ca inteligenta n-a murit. De tot.

Sa nu ne inseninam, insa, prea devreme! La Iasi, capitala Romaniei intre 1916-1918, la Grupul Scolar Agricol Holboca nu se promoveaza Bacul de trei ani. Nimeni nu mai este interesat sa treaca de acest nivel. “Ce dracu' sa scoti din el? Doamne, iarta-ma, ca ei nici nu stiu sa scrie! “, a spus o profesoara.

Asta nu e tot. Cei mici se molipsesc de la cei mari, astfel ca la simularea testelor nationale, elevii au obtinut cu greu nota 5 la proba de matematica.

Regionalizarea ne-ar putea aduce o capitala a rromilor. Vezi care ar fi aceasta!... Ford va plati penalitati de 14,1 milioane de euro statului roman din cauza ca nu a respectat contractul de privatizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x