Antena Căutare

Viorel Lupșa, bărbatul care a sechestrat și abuzat doi băieți, a fost arestat. Una dintre victime, găsită legată fedeleș, într-un șopron

Bărbatul în vârstă de 52 de ani, care este acuzat că a sechestrat și a abuzat doi copii de la un centru de plasament din București, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Bărbatul în vârstă de 52 de ani, care este acuzat că a sechestrat și a abuzat doi copii de la un centru de plasament din București, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Lupșa Viorel este principalul suspect în cazul unui dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe langă Judecătoria Oltenița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate si de infractiuni la viata sexuala.

Acesta ar fi ținut ostatici și agresat sexual doi copii care au fost abandonați de părinți.

Un nou caz Caracal zguduie România: copii abuzați. Adevărul despre minorii abuzați de pedofilul din Călărași

Copiii ar fi fost gășiţi în două case ale individului, în Călăraşi și Bucureşti. Ambii aveau, însă, probleme de comportament și ar fi fugit în repetate rânduri de la familiile care îi aveau în plasament.

”Ambii copii au fost găsiți pe raza județului Călărași. Unul dintre ei se afla într-un centru de primire în regim de urgență și era fugit din acest centru cu aproximativ o lună de zile în urmă. Fuga lui a fost sesizată imediat, așa cum prevăd procedurile. Este vorba despre minorul de 13 ani.

Detalii explozive în cazul minorilor abuzați de pedofilul din Călărași. Unul dintre minori a fost auzit de vecini cum urla să i se dea hainele

Până la acest moment poliția a desfășurat căutările, iar în cursul zilei de ieri ne-au adus la cunoștință că au identificat minorul pe raza județului Călărași. Acest minor a mai fugit și în alte dăți. S-a întors și singur, dar în alte situații, poliția a adus copilul înapoi. El mergea la școală, dar nu cum merg copiii obișnuiți. E un copil cu probleme. Băiatul a fost abandonat la vârsta de trei ani. Copilul era consiliat psihologic”, a mai spus Alina Popa, potrivit Antena 3.

Sfârșit violent pentru un tânăr de 17 ani care a fost lovit de tramvai în Capitală: ”Cred că avea căști în urechi. Am au... Bărbatul care a întreținut relații intime cu o elevă de 14 ani a fost reținut. Omul era căsătorit și avea o fiică de 13 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x