Antena Căutare

Vladimir Beliș, fost director al INML, despre cauza morții Cristinei Țopescu. Ce i-ar fi provocat decesul

Vladimir Beliș, fostul director al Institutului Național de Medicină Legală (INML), a dezvăluit care crede că a fost cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu.

Vladimir Beliș, fost director al INML, despre cauza morții Cristinei Țopescu. Ce i-ar fi provocat decesul Galerie
Cristina Țopescu.

Fostul director al INML a precizat că vom ști cauza morții abia peste câteva săptămâni și că, așa cum se speculează, este posibil ca iubita jurnalistă să fi făcut un infarct miocardic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, a murit, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost găsită fără viaţă, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni. Jurnalista nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie.

A murit în timp ce făcea live pe Facebook, în Craiova! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! „Bă, condu ca lumea!... Intervenţie a poliţiştilor, luptătorilor SAS şi a unui negociator, după ce o femeie s-a baricadat în casă cu fiul său de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x