Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vlogger român, declarații halucinante despre minorele care se îmbracă provocator: ”Ar trebui violate. La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme!” Ce spune Poliția 

Alexandru Bălan, un vlogger în vârstă de 28 de ani, care are sute de mii de abonați pe canalul de Youtube, a stârnit revoltă pe internet, după ce a descris în amănunt, într-un live stream, cum ar viola fetele minore care se îmbracă „prea sumar”. Poliția s-a autosesizat în acest caz și a declanșat o anchetă. 

Vlogger român, declarații halucinante despre minorele care se îmbracă provocator: ”Ar trebui violate. La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme!” Ce spune Poliția

Alexandru Bălan, cunoscut sub numele de Colo în mediul virtual, este unul dintre cei mai urămăriți vloggeri. De curând, tânărul de 28 de ani a stârnit reacții dure după ce a experienţa sexuală pe care a avut-o cu o minoră, de care ulterior s-a despărţit, potrivit constantadeazi.ro.

Tânărul spune că minora „era nimfomană“ şi că l-a ameninţat că îl va reclama la Poliţie. „Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la puşcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“.
Ulterior, însă, tânărul a criticat minorele care se îmbracă mult prea provocator și a declarat că ar face sex cu toate.

Doi pedofili au abuzat copii într-un mall din Cluj-Napoca! Cum i-au racolat

„Eu dacă nu eram în nicio relaţie cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeţi-mă pe cuvânt.“, spune vloggerul.

În urma declaraţiilor făcute de vlogger, compania Footshop a anunţat că renunţă la colaborările cu el. „Nu tolerăm absolut nicio activitate care nu doar că nu respectă ceea ce încercăm să promovăm, ci este chiar împotriva valorilor noastre. Fapt pentru care am decis să încheiem acest parteneriat imediat“, au transmis reprezentanţii companiei.

Dezbrăcat, încuiat pe balcon, în frig. Doi români au șocat Italia. Cum au putut să-și chinuie propriul copil: „Se pregăteau să facă bani”

Poliția a deschis o anchetă

De asemenea, în urma reacțiilor negative din mediul virtual, reprezentanții Poliției au anunțat că au deschis o anchetă.

”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept.”, anunță DGPMB.

Recomandari