Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

„Ar trebui violate. La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme!”. Vloggerul Colo a primit o amendă uriașă, dar scapă e închisoare. Câți bani va trebui să plătească. VIDEO

Vloggerul Colo a fost amendat penal pentru instigare la viol. Tânărul va trebui să plătească o sumă uriașă, dar scapă de închisoare. 

Vloggerul Colo

Vloggerul Colo a fost acuzat că a instigat la viol pe reţelele de socializare. Şi-a recunoscut vina iar procurorul a fost de acord să nu plătească cu închisoarea pentru declaraţiile ce au stârnit indignare.

Vloggerul Acolo și-a recunoscut fapta și a spus chiar că regretă tot ceea ce s-a întâmplat. El a explicat că a vrut doar să facă niște videoclipuri prin care să stârnească amuzamentul și să obțină cât mai multe like-uri și cât mai mulți urmăritori pe rețelele de socializare.

„Am fost batjocorită de sute de bărbați, de la vârsta de 12 ani! Polițiștii m-au găsit de 10 ori, dar în loc să mă salveze, m-au amenințat că mă arestează”

Judecătorii au spus că, având în vedere că vloggerul Acolo nu are antecedente penale și că el conștientizează gravitatea faptelor sale, tot ceea ce trebuie să facă este să plătească o amendă penală, de 24.000 de lei.

„Am născut la 9 ani, după ce am fost violată de un diacon. M-am măritat cu monstrul, la 11 ani. Mama i-a ținut partea! Când am împlinit 16, aveam șase copii”

La începutul lunii iunie, vloggerul Acolo a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat atunci de instigare la viol, după ce a publicat un videoclip în care spunea că fetele minor merită să fie violate doar pentru modul în care arată.

Recomandari