Vrancea: Adolescentul acuzat că a abuzat sexual un copil de 9 ani, reţinut

Adolescentul de 15 ani suspectat că a abuzat sexual un copil de 9 ani din Adjud, judeţul Vrancea, a fost reţinut.

Adolescentul de 15 ani suspectat că a abuzat sexual un copil de 9 ani din Adjud, judeţul Vrancea, a fost reţinut.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, adolescentul de 15 ani suspectat că a aresat sexual un copil de 9 ani a fost reţinut.

”Minorul în vârstă de 15 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă”, a transmis IPJ Vrancea.

Poliţiştii de la Adjud au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 9 ani, care locuieşte în acelaşi cartier, a fost abuzat sexual de un tânăr.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în cursul zilei de 29 septembrie, în jurul orei 18.00, copilul de 9 ani s-ar fi întâlnit în faţa blocului cu doi dolescenţi, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, cu care ar fi plecat apoi de bună-voie spre locuinţa unuia dintre ei.

Băiatul în vârstă de 9 ani ar fi intrat în apartament doar cu tânărul de 15 ani, unde ar fi fost agresat sexual, în timp ce minorul de 13 ani ar fi rămas în scara blocului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări subaspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea unui procurordin cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud.

Suspectul urmează să împlinească în luna noiembrie 16 ani. El are un trecutinfracţional bogat, având la activ numeroase infracţiuni de furt.

Anul acesta, adolescentul a fost eliberat din centrul de reeducare pentru minori de la Târgu Ocna.

În acest caz a fost anunţată şi Direcţia de Asistenţă Socială din cadrulPrimăriei Adjud.

Sursa : news.ro

PREMIUM