Antena Căutare

Vremea 19 iunie. Schimbări majore în prognoza meteo! Ce ne pregătește vremea azi

Vremea din 19 iunie se prezinta mai puțin instabila fata de aceeași zi a săptamanii trecute. Meteorologii anunță schimbări în prognoza meteo: ploile se reduc considerabil și sunt temperaturi mari (caniculare, chiar) în Romania.

Vremea 19 iunie. Schimbări  majore în prognoza meteo! Ce ne pregătește vremea azi
vremea 19 iunie

Vremea din 19 iunie se prezintă mai puțin instabilă față de aceeași zi a săptămânii trecute. Meteorologii anunță schimbări în prognoza meteo: ploile se reduc considerabil și sunt temperaturi mari (caniculare, chiar) în România.

Potrivit vremea.ro, Marți instabilitatea atmosferica va fi în diminuare, aversele de ploaie urmând să se restrângă spre jumătatea vestică a țării. Cantitățile de apa vor fi nesemnificative de această data, doar la munte cu totul izolat urmând să se acumuleze până la 10-15 mm.

Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa în general între 27 și 32 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în estul Luncii Dunării.

Cum va fi vremea din 19 iunie în București

În Capitală, cerul se va menține parţial înnorat și există șanse (mici, dar există!) să se abată averse sau o furtună cu fulgere. Temperaturile sunt mari în București și cresc cu două grade Celsius față de ziua precedentă. Așadar, prognoza meteo pentru București anunță maxime de 31°C și minime de 17°C. Norii se vor risipi pe parcursul nopții, vântul va adia slab, pe direcția NE, cu o viteză situată între 10 şi 15 km/h. Temperaturile continuă să crească la mijlocul săptămânii, devenind o atmosferă caniculară.

Prognoza pentru 19 iunie la munte

Cerul se va menține în mare parte senin, spre deosebire de prioada trecută. Nu sunt anunțate ploi, iar temperaturile cresc simțitor. Vremea la munte va avea maxime de 26°C și minime de 14°C. Vântul va adia ușor. Miercuri va fi și mai cald, dar sunt așteptate averse.

Vremea 19 iunie pe litoral

Pe litoral va fi cald, nu va ploua până în weekend! Temperaturile ating maxime de 27°C, vântul va sufla cu o putere de 15 - 30 km/h.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO: Lovitură URIAȘĂ pentru toți elevi chiar în dimineața AFIȘĂRII REZULTATELOR: „Nu ”... Minimum 6.000 RON lunar. Români fără studii, dar cu salarii uriaşe: Locuri de muncă pentru care nu-i trebuie mare efort ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x