Antena Căutare

Vremea 25 iunie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, dar scăpăm de ploi

Prognoza meteo din 25 iunie anunță temperaturi mai mici decât normalul perioadei, însă vremea se ameliorează sub aspectul precipitațiilor care se restrâng considerabil. Ploile bat în retragere!

Vremea 25 iunie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, dar scăpăm de ploi
vremea si prognoza meteo 25 iunie

Prognoza meteo din 25 iunie anunță temperaturi mai mici decât normalul perioadei, însă vremea se ameliorează sub aspectul precipitațiilor care se restrâng considerabil. Ploile bat în retragere!

Luni vremea va fi racoroasă în cea mai mare parte a țării, luni dimineață temperaturile minime urmând să coboare până spre 1-2 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei. În vestul, centrul și nordul țării local se vor semnala averse slabe de ploaie, însoțite răzleț și de descărcări electrice.

Vântul va suflă slab până la moderat aproape peste tot, cel mult moderat pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 19 și 24 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 23-28 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 21-26 de grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în extremitatea nordică a regiunii.

Vremea din 25 iunie la București

Potrivit vremea.ro, vremea la București aduce temperaturi mai scăzute decât cele din săptămâna precedentă. Cerul se menține în mare parte senin, maxima zilei este de 26°C, iar minima de 15°C. Vântul va sufla moderat, dar nu sunt șanse de precipitații.

Prognoza meteo din 25 iunie la munte

La munte vremea va fi răcoroasă, temperaturile maxime nu vor depăși 21˚C, iar cele minime 9˚C. Cerul va fi parțial înnorat, dar nu va ploua. Vântul va sufla moderat, iar cantitatea de precipitații va fi de 0%. Nici marți nu va ploua pe parcursul zilei, însă precipitațiile revin pe timpul nopții.

Citește prognoza meteo pentru săptămâna 25 iunie- 1 iulie, de luni până duminică, în România!

Sărbătoare importantă azi! Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine TOT ANUL! Vei avea bani și succes în toate!... Zeci de mașini vandalizate în toiul nopții. Un bărbat a distrus oglinzile a 34 de mașini dintr-o parcare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x