Antena Căutare

Vremea 26 aprilie. Meteorologii atrag atenția pentru ziua de mâine. Ne așteaptă câteva ore grele!

Vremea în Bucureşti

În capitală, dimineața 13...14 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Pe parcusrul zilei, vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, dar condiţiile pentru averse vor fi reduse. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade.

Vremea la munte

La munte, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiază şi în prima parte a nopţii. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindină. Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât mediile multianuale.

Vremea vineri şi sâmbătă

Vineri, valorile termice vor fi mai scăzute decât joi și se vor apropia de mediile climatologice, exceptând regiunile sudice și sud-estice, unde vor fi în continuare mult mai ridicate decât normalul perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, cu cele mai ridicate în sudul extrem. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, pe arii restrânse în sudul, estul și centrul țării, precum și la munte. Vântul va avea unele intensificări în estul și sud-estul teritoriului precum și în zona montană înaltă.

În capitală, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal la această dată. 12-14 grade dimineaţa și 26-27 de grade la amiază. Mai ales după-amiază și seară va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice.

Sâmbătă vremea va fi deosebit de caldă. Temperaturile maxime peste 20 de grade în aproape toată ţara (cu excepția litoralului unde vor fi între 18 și 20 de grade) ajung la 28-29 în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales după-amiază și seară în regiunile sud-vestice și vestice și în zonele montane aferente, unde, pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului, în Moldova și la munte.

În Bucureşti, vremea se va menține deosebit de caldă. 12-14 grade dimineața și în jur de 26 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va suflă moderat.

O femeie de 40 de ani, care conducea sub influența băuturilor alcoolice, s-a răsturnat cu mașina într-o intersecție! Oam... Anunțul făcut de autorități! Ce măsuri au fost luate pentru ca românii să se bucure de vacanța de 1 Mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x