Antena Căutare

Vremea 26 mai. Prognoza meteo anunță ploi și caniculă

Vremea din 26 mai anunta canicula in Romania, insa prognoza meteo aduce și ploi în anumite regiuni. 

Vremea 26 mai. Prognoza meteo anunță ploi și caniculă
vremea 26 mai | Pexels.com

Vremea din 26 mai anunță caniculă în România, însă prognoza meteo aduce și ploi în anumite regiuni.

Dacă pentru vineri, ANM a transmis coduri galbene de ploi și frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici în județele Bihor și Sălaj, nici sâmbătă nu ieșim din sfera ploilor și a instabilitatății atmosferice.

Sâmbătă în prima parte a zilei va mai plouă în averse local în regiunile extracarpatice, în timp ce spre seară ploile se vor restrânge că arie și se vor mai semnala doar în sud-vest. Cantitățile de apa vor fi în general nesemnificative, doar în munții Banatului urmând să se mai acumuleze până la 10-15 mm.

Vântul va suflă tare în sud-est și în general moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă mai ales în estul țării vor fi încadrate în general între 20 și 25 de grade în Transilvania și Maramureș (cel mai răcoare urmând să fie în depresiunile din estul Transilvaniei), 22-27 de grade în Banat și Crișana, 21-25 de grade în Oltenia și 18-23 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea 26 mai București

Locuitorii Capitalei se vor bucura de o vreme caniculară: Cerul este în mare parte senin, maxima zilei este de 28°C, iar minima de 16°C. Vânt bate din NE între 15 şi 25 km/h. Vezi ce surprize pregătește vremea de Rusalii.

Prognoza meteo pentru 26 mai la munte

După ce meteorologii ANM au emis cod galben de ploi pentru Brașov, vineri, sâmbătă vom avea parte de vreme frumoasă la munte. Temperaturile se încadrează între 24°C și 11°C. Vezi ce anunță prognoza meteo de Rusalii la munte și pe litoral.

Doliu în lumea politică! Hildegard Puwak a murit, la 68 de ani: "Ministerul Afacerilor Externe transmite familiei î... ACCIDENT UNGARIA. Ce făcea soţia şoferului, când a avut loc tragedia. În tot acest timp, fiul urmărea LIVE-ul făcut de t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x