Antena Căutare

Vremea din 3 aprilie 2018. Prognoza meteo aduce vești excelente

Vremea din 3 aprilie se va mai incalzi. Prognoza meteo anunta ca scapam de vant și de precipitatii. 

Vremea din 3 aprilie se va mai încălzi. Prognoza meteo anunță că scăpăm de vânt și de precipitații.

Deși sunt în vigoare noi atenţionări cod galben de intensificări ale vântului, vremea se va ameliora. Soarele va încălzi din nou majoritatea regiunilor, iar se vor apropia de pragul unei zile de vară.

Cum va fi vremea pe 3 aprilie în țară

Marți precipitațiile vor înceta peste tot și vremea va intră într-un proces de încălzire în toate zonele țării, temperaturile urmând să se situeze ușor peste mediile climatologice ale perioadei. Doar dimineață va persistă frigul în special în depresiunile din estul Transilvaniei, pe fondul degajării cerului de nori, aici minimele termice putând să se mai apropie pentru ultima oară în acest sezon de pragul gerului, respectiv -10 grade Celsius. Datorită frigului destul de pătrunzător din luna martie, explozia vegetativă întârzie în acest an, astfel încât Vremea.ro prezice că aceste temperaturi (chiar și cu mult) sub pragul de 0 grade nu vor prezența un pericol pentru pomicultură sau viticultură.

Vântul va slăbi în intensitate față de luni, urmând să mai sufle moderat doar în vest și în sud-est; în restul teritoriului acesta va fi cel mult slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor situa în general între 13 și 18 grade în Transilvania și Maramureș (cu valori ușor mai scăzute așteptate a se înregistra doar în depresiunile din estul Transilvaniei), 16-21 de grade în Crișana, Banat și Oltenia și 14-19 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo pe 3 aprilie în București

Temperaturile cresc în Capitală, șansele de precipitații sunt limitate și vom scăpa de vânt. Potrivit prognozei meteo ANM, temperaturile se încarează între 17°C și 6 grade Celsius, iar cerul se menține parțial înnorat.

Vremea continuă să se încălzească, așadar, spre mijlocul săptămânii sunt așteptate temperaturi maxime de până la 25 de grade Celsius.

Minunile din Săptămâna Patimilor. Se poate și în România. „În viața mea n-am văzut infirmiere atât de simpatice, vesele,... PAȘTE 2018. Alimentele de post INTERZISE în Săptămâna Patimilor. Zeci de mii de români fac acest PĂCAT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x