Antena Căutare

Vremea din 31 martie. Prognoza meteo aduce temperaturi record

Vremea din 31 martie va fi deosebit de frumoasa. In prima zi de weekend, prognoza meteo aduce temperaturi record in toata Romania.

Vremea din 31 martie va fi deosebit de frumoasă în toată țara. De altfel, în prima zi de weekend, prognoza meteo aduce temperaturi record în România.

Specialiștii ANM au anunțat cum va fi vremea în ultima zi a lui martie. Așadar, sâmbătă, 31 martie 2018, va fi mult mai cald. Temperatura minimă va fi de 11 grade Celsius, iar maxima de 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ploi, mai ales în partea a doua a intervalului, pe arii extinse în jumãtatea vesticã a teritoriului şi local în rest. Pe crestele montane înalte mai pot fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi trecãtor ninsoare.În sud și sud-est se va semnala ceață, la primele ore ale dimineții.

Prognoza meteo din 31 martie pentru București

Locuitorii Capitalei se vor bucura de mult soare, așadar nu trebuie să rateze o astfel de zi pentru a ieși la plimbare. Maxima zilei va fi de 21 grade Celsius, iar minima nopții de 10 grade. De duminică însă, prognoza meteo aduce schimbări radicale asupra vremii, iar temperaturile vor scădea cu șase grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte în Ajun de Florii

Sâmbătă, temperaturile sunt în creștere și la munte față de prognoza meteo de vineri, 30 martie. Va fi mai cald cu încă trei grade Celsius, maxima zilei fiind de 19 grade, iar minima de 10 grade Celsius. De duminică însă, un nou val rece va schimba prognoza meteo aducând vreme rece, ploi și chiar lapoviță și ninsori.

Tu știi de ce se ține post MIERCUREA și VINEREA? Cine ar trebui să postească? Răspunsul uluitor oferit de un preot înain... Procesiune ortodoxă de Florii, astăzi, în Capitală. Restricţii de trafic începând cu 15.30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x