Căutare Live

VREMEA, 6 februarie, România. Iarna revine în forță! Temperaturi de -11 grade Celsius

Vremea 6 ianuarie. În România, temperaturile sunt în continuă scădere. Iarna revine în forță, mai cu seamă în regiunile unde se înregistrează temperaturi de - 11 grade Celsius.

Vremea 6 februarie. În România, temperaturile sunt în continuă scădere. Iarna revine în forță, mai cu seamă în regiunile unde se înregistrează temperaturi de - 11 grade Celsius.

Prognoza meteo, 6 februarie, în țară. Cerul va fi noros, iar izolat va ninge slab, ziua în Nord și la munte, iar noaptea vor fi ploi slabe în Sud-Vest. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări la munte, iar în a doua parte a zilei și în Sud-Vestul țării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în Maramureș, Nordul Moldovei și Estul Transilvaniei și 9 grade în Lunca Dunării. Minimele se vor situa între -11 și 1 grad. În zonele joase vor fi condiții de ceață dimineața, dar mai ales noaptea.

Vremea, marți, 6 februarie 2018. În sud și in sud-vest vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii februarie, în timp ce în restul țării temperaturile vor fi apropiate de mediilor multianuale; maximele se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 9 grade în sudul extrem, iar minimele, vor fi de la -11 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 2...4 grade pe litoral și în Dealurile Banatului.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-nord-est unde doar izolat vor mai fi posibile fulguieli, iar noaptea în regiunile sud-vestice unde vor fi precipitații slabe, predominant ploi. Vântul se va intensifica în cursul nopții în sud-vest, cu viteze mai mari, peste 50...60 km/h, în sudul Banatului și la munte, cu rafale pe creste de peste 75...80 km/h. Local dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

Prognoza meteo 6 februarie, București. Vremea va fi ușor mai caldă decât normal cu maxime de 7...8 grade si minime de -2...-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiții de ceață dimineața și noaptea.

Românii ar putea avea încă o zi liberă de la stat: "Este zi legală de sărbătoare, în Uniunea Europeană"... Decizie de ultima oră! Calificativele acordate elevilor, eliminate din învățământ: "Evaluarea să se facă pe alte cr...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri