Antena Căutare

VREMEA, 6 februarie, România. Iarna revine în forță! Temperaturi de -11 grade Celsius

Vremea 6 ianuarie. În România, temperaturile sunt în continuă scădere. Iarna revine în forță, mai cu seamă în regiunile unde se înregistrează temperaturi de - 11 grade Celsius.

Vremea 6 februarie. În România, temperaturile sunt în continuă scădere. Iarna revine în forță, mai cu seamă în regiunile unde se înregistrează temperaturi de - 11 grade Celsius.

Prognoza meteo, 6 februarie, în țară. Cerul va fi noros, iar izolat va ninge slab, ziua în Nord și la munte, iar noaptea vor fi ploi slabe în Sud-Vest. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări la munte, iar în a doua parte a zilei și în Sud-Vestul țării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în Maramureș, Nordul Moldovei și Estul Transilvaniei și 9 grade în Lunca Dunării. Minimele se vor situa între -11 și 1 grad. În zonele joase vor fi condiții de ceață dimineața, dar mai ales noaptea.

Vremea, marți, 6 februarie 2018. În sud și in sud-vest vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii februarie, în timp ce în restul țării temperaturile vor fi apropiate de mediilor multianuale; maximele se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 9 grade în sudul extrem, iar minimele, vor fi de la -11 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 2...4 grade pe litoral și în Dealurile Banatului.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-nord-est unde doar izolat vor mai fi posibile fulguieli, iar noaptea în regiunile sud-vestice unde vor fi precipitații slabe, predominant ploi. Vântul se va intensifica în cursul nopții în sud-vest, cu viteze mai mari, peste 50...60 km/h, în sudul Banatului și la munte, cu rafale pe creste de peste 75...80 km/h. Local dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

Prognoza meteo 6 februarie, București. Vremea va fi ușor mai caldă decât normal cu maxime de 7...8 grade si minime de -2...-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiții de ceață dimineața și noaptea.

Românii ar putea avea încă o zi liberă de la stat: "Este zi legală de sărbătoare, în Uniunea Europeană"... Decizie de ultima oră! Calificativele acordate elevilor, eliminate din învățământ: "Evaluarea să se facă pe alte cr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x