Antena Căutare

VREMEA dă lovitura FINALĂ în România: fenomenul METEO SUPER ARCTIC!

Te-ai pregatit?

VREMEA se pregătește să dea lovitura finală în România. Dacă am trecut peste fenomene meteo extreme, precum „Bestia Estului“ sau ”Ciclonul siberian”, trebuie să încasăm lovitura finală din partea vremii, și anume, fenomenul Super Arctic. Te-ai pregătit?

Așadar, dacă vă pregătiți de primăvară, mai bine suflați în palme și așteptați!
Vremea continuă să fie închisă și la începutul lui Martie, temperaturile maxime fiind de -7 grade Celsius. În plus, sunt anunțate ninsori abundente în toată țara.

Meterologii anunță că vremea nu se îmbunătățește deloc, temperaturile pentru începutul lunii martie fiind tot negative.

VREMEA dă lovitura FINALĂ în România: fenomenul METEO SUPER ARCTIC!

Până în dimineața zilei de 1 martie, la ora 08:00, "valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului, în intensificare noaptea, când temperatura va coborî spre -17, -15 grade, posibil mai scăzută, până în jurul valorii de -20 de grade la periferie. Temperatura maxima va fi de -8, -7 grade.

În cursul zilei va continua să ningă, moderat cantitativ, iar grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 20 - 35 cm. Vântul va sufla în general moderat (rafale de 30...40 km/h), spulberînd zăpada", spun experții ANM.

VREMEA dă lovitura FINALĂ în România: fenomenul METEO SUPER ARCTIC!

De mâine, 1 martie, până în 2 martie, la ora 08:00, "valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului. Temperatura maximă a zilei va fi de -7, 6 grade, iar noaptea minima termică se va situa în jurul valorii de -16 grade, posibil mai scăzută la periferia orașului.

Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat în cursul nopții, iar spre dimineață va începe să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat ", arată aceștia.

Fenomenul meteo Super Arctic vizat de meteorlogi va face ca România să tremure în plină primăvară calendaristică! Vezi aici când vom scăpa, cu adevărat, de iarnă!

Sursă

Câteva aspecte pe care trebuie să le urmăriți când cumpărați voliere... SALARII PROFESORI 2018. GRILĂ SALARII pentru învățători, educatori, profesori de liceu, profesori universitari...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x