Antena Căutare

Vremea face ravagii în Hunedoara! Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar mai multe mașinii au fost avariate

Vântul puternic a făcut pagube în orașul Hunedoara. Mai multe blocuri au rămas fără acoperiș, mașinile au fost avariate, iar un drum a fost blocat.

Vremea face ravagii în Hunedoara! Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar mai multe mașinii au fost avariate Galerie
Mai multe blocuri au rămas fără acoperiș

Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar cinci mașini au fost avariate, din cauza vântului puternic care a suflat în orașul Hunedoara, în noaptea de marți spre miercuri. Mai multe blocuri au rămas fără o parte din acoperiș, bucățile de tablă fiind luate de vânt și aduse în zona spațiilor verzi.

Din cauza copacilor puși la pământ de vânt, drumul care face legătura între Peștiș și Almaș a fost blocat. Pompierii militari au reușit să deblocheze drumul abia a doua zi dimineață. În două zone din oraș resturile de acoperişuri şi ramurile de copaci rupte de vânt s-au prăbuşit peste maşini, fiind avariate cinci mașini.

Pompierii au intervenit în timpul nopții și au îndepărtat crengile rupte, dar și bucățile de tablă. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de capacitate medie.

Vremea face ravagii în Hunedoara! Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar mai multe mașinii au fost avariate

Bucăți de tablă au ajuns în zona spațiilor verzi

Până la ora 12 , judeţul Hunedoara se află sub avertizare Cod portocaliu de vânt puternic, cu viteză la rafală de 120-140 km/h în zona de munte, la peste 1.800 de metri altitudine.

Aproximativ 35 de hectare au ars în Brașov! Pompierii au luptat opt ore cu focul... Ce schimbări anunță ministrul Educației pentru elevii de liceu și gimnaziu. Vor fi mai puține materii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x