Antena Căutare

Vremea în weekend 21 - 22 aprilie. Prognoza meteo anunță temperaturi de vară

Vremea din weekendul 21 - 22 aprilie aduce temperaturi mari in toată România. Prognoza meteo anunță vreme de vară, după o perioada de instabilitate termiaă.

Vremea din weekendul 21 - 22 aprilie aduce temperaturi mari în toată România. Prognoza meteo ANM anunță vreme de vară, după o perioadă de instabilitate termică.

În weekend vremea se va încălzi ușor în aproape toate regiunile țării, urmând să devină din nou deosebit caldă pentru ultima decadă a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor oscila între 17 și 20 de grade Celsius în nordul Transilvaniei și al Moldovei și 24-26 de grade în Oltenia. Concomitent cu creșterea temperaturilor, și cerul se va degaja de nori în aproape toată țara, un vast anticiclon urmând să se dezvolte deasupra sudului Europei. Doar la munte cu totul izolat vor mai fi posibile unele averse slabe de ploaie. Cerul senin va avea însă un impact puternic asupra temperaturilor din cursul nopților, astfel încât mai ales pe parcursul dimineții de sâmbătă răcirea radiativa nocturnă va fi intensă: minimele termice se vor apropia de pragul înghețului în depresiunile din estul Transilvaniei și se va putea formă brumă.

Cum va fi vremea în weekendul 21 - 22 aprilie în București

Locuitorii Capitalei se bucură de vreme cu temperaturi ca de vară, numai bune de petrecut în natură. Norii se risipesc, nu sunt șanse de ploaie, iar temperaturile ajung la valori maxime de 26 de grade Celsius duminică.

Cum va fi vremea în weekendul 21 - 22 aprilie la munte

Vremea va fi perfectă pentru un sfârșit de săptămână la munte. Vor fi temperaturi maxime de până la 22˚C duminică, iar șansele de ploaie sunt minime.

Un preot a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a furat peste 500.000 de euro! Enoriașii au luat o decizie șo... Un tânăr american de 15 ani i-a dăruit o proteză unui român: o mână artificială, perfect funcțională! Dar din dar se fac...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x