Antena Căutare

Vremea ne păcălește din nou! Ce anunță prognoza meteo din 1 aprilie 2018

Prognoza meteo din 1 aprilie 2018 anunta o vreme capricioasa: ploi insemnate cantitativ, lapovita, ninsoare. Vremea de Florii va fi rece.

Prognoza meteo din 1 aprilie arată că vremea ne pregătește o farsă de zile mari. După ce sâmbătă, 31 martie, se înregistrază temperaturi de 21 de grade Celsius, în duminica Floriilor vremea se schimbă radical. De altfel, un cod galben de vânt și ploi însemnate cantitativ rămâne în vigoare până în data de 1 aprilie, ora 23.00.

Vreme deosebit de capricioasă ne așteaptă de 1 aprilie. Începând din dimineața zilei de sâmbătă, 31 martie, în Banat, Crișana, Maramureș, apoi și în cea mai mare parte a Transilvaniei, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică (31 martie/1 aprilie) local și în Oltenia vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55-60 km/h, temporar 65-75 km/h. La munte, în special în Carpații Meridionali, la peste 1500 m altitudine, rafalele vor depăși 80-100 km/h.

Cum va fi vremea pe 1 aprilie 2018

Duminică, 1 aprilie aduce o vreme mai rece decât în ziua precedentă. Maximele scad până în jurul valorii de 15 grade, iar ploile încep să își facă apariția în majoritatea zonelor țării. Vremea de Florii 2018 la munte se anunță a fi răcoroasă, cu intensificări ale vântului ce pot ajunge chiar și la 60 km/h. Sunt șanse mari de precipitații. Prognoza meteo anunță că vor fi ploi la munte și la mare.

Prognoza meteo de Florii pentru București

De Florii, în București, temperaturile vor scădea de Florii cu 6 grade față de ziua precedentă, iar ploile îți vor face apariția. Temperaturile se vor încadra 16 grade Celsius și 7 grade Celsius. Vor fi ploi abundente.

Așadar, pentru cei care vor să petreacă Floriile în deplasare... prognoza meteo ANM le recomandă să nu își uite umbrelele! Vremea ne pregătește farsa perfectă de 1 aprilie.

Caz cutremurător în Argeş! O mamă îşi caută copilul pe care l-a născut acum 26 de ani! În spital i s-a spus că bebeluşu... Înmormântare în loc de nuntă! Povestea tânărului de 31 de ani, căruia i s-a făcut rău la volan și a făcut accident: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x