Antena Căutare

Vremea se înrăutățește! Ce anunță meteorologii pentru zilele următoare

Vremea se schimbă, potrivit ultimului anunț făcut de meteorologi. Începând cu duminică seara lucrurile se schimbă radical.

Vremea se schimbă, potrivit ultimului anunț făcut de meteorologi. Începând cu duminică seara lucrurile se schimbă radical.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de vreme rece, ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului pentru sudul și sud-estul țării, valabilă de duminică seara și până marți dimineața.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 16 aprilie, ora 22:00 — 18 aprilie, ora 10:00, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 — 20 de litri/metrul pătrat și, izolat, 30 de litril/metrul pătrat.

În Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1.500 de metri, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, arată Agerpres.

De asemenea, în regiunile extracarpatice vremea se va răci accentuat, devenind rece pentru această dată, iar vântul se va intensifica treptat, cu precădere în sud-est, unde rafalele vor depăși 50 — 55 kilometri/oră.

Ziua Înghețatei este sărbătorită doar la McDonald’s pe 17 aprilie... Soarele ne-a răsfăţat în prima zi de Paşte, dar, nu sunt veşti bune pentru următoarele zile. Vin ploile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x