Căutare Live

Vreti sa plecati in vacanta in iulie? Aflati ca va trebuie haine subtiri, dar si groase!

Daca inca nu ati plecat in concediu si vreti sa stiti cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, aflati ca ne asteapta atat zile caniculare, cat si zile ploioase.

De maine, temperaturile incep sa creasca treptat, iar din week-end reapare canicula, in special in zonele de campie. Acolo, temperaturile vor urca peste 35 de grade celsius. Din fericire, aceste temperaturi insuportabile nu vor tine foarte mult.

Astfel, vom avea parte si de soare, dar si de cateva ploi de vara. Insa, intre 5 si 8 iulie se anunta ploi torentiale in zona ardealului si in zona de munte. Dupa 8 iulie, reapare vremea cea frumoasa, cu temperaturi ridicate si ploi racoritoare.

Pentru a afla vremea in timp real, click aici!

Foto: thecia.com.au

UPDATE! Se recorecteaza toate lucrarile la limba romana!... Dorel loveste din nou! Mii de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri