Antena Căutare

Weekend de coșmar! Tragedia de la Club Colectiv parcă nu se mai termină!

S-au mai stins 14 suflete nevinovate. După câteva zile, când toţi am sperat că nu vor mai fi victime, sâmbătă la prima oră au început decesele. Ca într-un vis greu de suportat aflam de la oră la oră de un alt deces.

S-au mai stins 14 suflete nevinovate. După câteva zile, când toţi am sperat că nu vor mai fi victime, sâmbătă la prima oră au început decesele. Ca într-un vis greu de suportat aflam de la oră la oră de un alt deces.

Să vedem cronica unui sfârşit de săptămână aşa cum nu ne-am dorit niciodată să avem. Atenţie! Urmează imagini care vă pot afecta emoţional.
Sâmbătă s-au stins din viaţă nouă tineri care au fost în acea noapte blestemată la clubul Colectiv. Nouă tineri care vor zâmbi de acum doar în poze.

Nouă suflete care au lăsat în urmă o durere sfâşietoare.

Nici nu se luminase de ziua că Daniel Ciobanu se stinsese. Era în şoc septic de vineri iar familia aştepta vestea cumplită din minut în minut.

Ionuţ Popescu a fost în clubul Colectiv cu prietena lui, Monica Tănăsoiu. Ea a murit pe loc, el, sâmbătă la primele ore ale dimineţii.

Studenta din Italia, Tullia Ciotola a primit o şansă să fie transferată în Olanda. Nu a mai ajuns la spital. La aterizare, inima tinerei de 20 de ani a cedat.

Imagini surprinse în momentul începerii incendiului

În acelaşi avion cu Tullia era şi bodyguardul clubului Florin Popescu. Din păcate şi el a murit tot în Olanda.

Lista neagră a zilei de sâmbătă a fost îngroşată de fotograful Alexandru Chebla. Şi Adrian Popa, un tinerel pasionat de fittnes şi culturism.

Mavi Serian şi Andra Elena Toader au murit sâmbătă seară, când toată lumea spera că nu vor mai fi veşti atât de proaste. Andra Elena Toader a stat 8 zile în comă indusă, dar la final, medicii s-au declarat învinşi.

Şi a urmat ziua de duminică. Au fost mai puţine decese, însă numărul îngerilor dispăruţi dintre noi s-a ridicat la 45.

Alexandra Rădulescu s-a stins la 26 de ani. Era tânără, plină de viaţă şi lucra la Colectiv ca barman.

Pe lista durerii de duminică a apărut şi numele lui Alex Matei, un tânăr cu ochii albaşti, pasionat de gaming.

Ca şi cum nu ar fi fost suficient ce se întâmplase sâmbătă şi duminică, luni, la primele ore ale dimineţii, s-a stins şi jurnalistul Teodora Maftei.

Familiile celor aflaţi la terapie intensivă se agaţă de fiecare fărâmă de speranţă. Iar această speranţa a venit din străinătate.

Citește și:

Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Preotul Constantin Necula: "Da, ascult muzică rock! Nu toți rockerii sunt sataniști, așa cum nu toți ortodocșii sun... Bilanțul tragediei de la Colectiv tocmai a ajuns la 47 de morți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x