Antena Căutare

Gafa unui polițist din Brașov. Proces verbal pentru „Wollvagin” parcat neregulamentar, pentru care „egzistă plamşe foto”

Poliția Locală Brașov a ajuns în atenția internauților, după ce un proces verbal completat de un om al legii a devenit viral. Motivul? Parcare neregulamentară a unui autoturism marca „Wollvagin”, pentru care „egzistă plamşe foto”.

Poliția Locală Brașov a ajuns în atenția internauților, după ce un proces verbal completat de un om al legii a devenit viral. Motivul? Parcare neregulamentară a unui autoturism marca „Wollvagin”, pentru care „egzistă plamşe foto”.

Concret, polițistul care a întocmit procesul verbal a văzut o mașină parcată necorespunzător și a decis să aplice o sancțiune, potrivit legii. Nimic ieșit din comun până când proprietarul autoturismului a primit acasă, prin poștă, amenda.

Imaginea cu procesul verbal a fost publicată de polițistul Marian Godină, iar internauții au comentat intens gravele erori ale omului legii care a întocmit actul. Acesta a scris în loc de Volkswagen, marca mașinii cu pricina, "Wollvagin", iar la mențiuni a notat: "Egzistă plamșe foto".

Prima reacție a Poliției Locale Brașov: "Agentul va fi evaluat"

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov a declarat pentru publicația locală newsbv.ro că instituția a luat la cunoștință incidentul cu procesul verbal "„Wollvagin” și spune că se vor face verificări în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a apărut Hitler pe ambalajul unor pachete de biscuiți din România! E scandal național după campania de popularizare... Situație disperată la sute de școli din România. Mii de copii riscă să nu mai meargă la școală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x