Antena Căutare

Veste excelentă! S-au reluat zborurile către alte trei țări europene. Unde vor putea călători românii fără teama de a fi carantinați

Zborurile către Germania, Austria şi Elveţia au fost reluate azi. Pentru început vor fi operate doar două curse săptămânal, urmând ca frecvenţa să crească după 30 iunie. Alte 17 state sunt pe lista verde, iar românii care se întorc din aceste ţări nu vor mai trebui să stea în izolare la domiciliu. Reprezentanţii Aeroportului Otopeni din Capitală speră ca până la finalul anului traficul aerian să se apropie de normal.

În Austria, frontierele austriece sunt deschise tuturor statelor UE, cu excepţia Suediei, Regatului Unit, Spaniei şi Portugaliei.

Lista restricțiilor de vacanță pentru fiecare țară din Europa. Regulile pe care trebuie să le știi dacă vrei să pleci în concediu

Din 15 iunie restricţiile de călătorie pentru 31 de ţări europene, inclusiv statele membre ale UE, au fost ridicate şi înlocuite cu recomandări individuale de călătorie.

În Grecia, turştii pot să intre şi să iasă din ţară dacă provin din următoarele ţări, care nu sunt afectate de un risc ridicat de transmitere: Albania, Australia, Austria, Macedonia de Nord, Bulgaria, Germania, Danemarca, Elveţia, Estonia, Japonia, Israel, China, Croaţia, Cipru, Letonia, Liban, Noua Zeelandă, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Coreea de Sud, Ungaria, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Republica Cehă şi Finlanda.

De la 1 iulie vor fi reluate cursele regulate către Sofia, Salonic, Praga și Budapesta. De asemenea românii pot zbura în 17 state europene fără grijă că la întoarcere trebuie să intre în carantină. Zborurile în destinații precum Italia, Spania, Franța, Belgia, Olanda și Turcia rămân suspendate.

Poți vorbi despre femei și bărbați, dar nu și despre alte genuri în școli și universități! La ce se referă proiectul de ... Ludovic Orban a anunțat oficial ce se va întâmpla cu pensiile! Premierul vrea relansarea economiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x