Antena Căutare

Zece curse anulate pe Aeroportul Otopeni

Caderile masive de zapada dau peste cap si traficul aerian pe pe Aeroporturile Otopeni si Baneasa. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a anulat zece curse aeriene de pe Aeroportul International “Henri Coanda” din cauza conditiilor meteorologice, potrivit purtatorului de cuvant al CNAB, Valentin Iordache.

"Avem cate o cursa dinspre si inspre Düsseldorf, Frankfurt si doua Munchen care au fost anulate. De asemenea, alte doua curse ale Tarom spre Bruxelles si Sofia au fost anulate", a declarat pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Aeroportului Henri Coanda, Valentin Iordache.

Purtatorul de cuvant al CNAB a precizat ca, totodata, sunt inregistrate intarzieri de pana la o ora la sosirea si implicit plecarea aeronavelor.

"Un exemplu in acest sens este cursa Qatar, care are intarziere la sosire si cu certitudine va pleca mai tarziu decat s-a anuntat", a spus Valentin Iordache.

Potrivit acestuia, cele mai mari probleme vizeaza manevrarea aeronavelor la sol din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

foto:newshopper.sulekha.com

Bucuresti: Mai multe strazi se vor inchide pentru deszapezire. Vezi bulevardele restrictionate!... Traficul pe Valea Oltului a fost inchis dupa producerea unor avalanse de zapada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x