Antena Căutare

Zeci de femei ucise în doar câteva luni în bătaie! România, fruntaşă şi la acest capitol. Sărbătorim Ziua iubirii fără violență la Muzeul Naţional de Istorie cu pantofi roșii

Astăzi, sărbătorim Ziua iubirii fără violență. Şi în pantofi roşii. Sunteţi chemaţi să umpleţi scările Muzeului Naţional de Istorie cu. pantofi roșii. Sau flori sau candele, roşii şi ele. Fundaţia Mereu Aproape vă propune să faceţi asta pentru a arăta că sunteţi alături de femeile abuzate.

Astăzi, sărbătorim Ziua iubirii fără violență. Şi în pantofi roşii. Sunteţi chemaţi să umpleţi scările Muzeului Naţional de Istorie cu pantofi roșii. Sau flori sau candele, roşii şi ele. Fundaţia Mereu Aproape vă propune să faceţi asta pentru a arăta că sunteţi alături de femeile abuzate.

Pentru mii de femei din România, Valentine's Day este încă o zi în care sunt abuzate fizic şi psihic în familie, pe stradă sau la locul de muncă. Fundaţia Mereu Aproape trage astăzi un semnal de alarmă printr-un eveniment inedit care are loc în faţa muzeului Naţional de Istorie a României.

VREMEA 15 februarie. ALERTA de VREME REA afectează toată România. Ce ne așteaptă JOI... Moș Dobri, bătrânul care cerșea pentru a da banii primiți bisericilor și orfelinatelor, a murit la 103 ani. Era consider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x