Antena Căutare

Se fac angajări masive! Zeci de mii de posturi sunt disponibile în toată țara! Iată în ce domenii se caută lucrători!

Vești bune pentru românii care își caută un loc de muncă, întrucât, potrivit datelor furnizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), sunt disponibile mii de posturi la nivel național. 

Vești bune pentru românii care își caută un loc de muncă, întrucât, potrivit datelor furnizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), sunt disponibile mii de posturi la nivel național.

Astfel, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (2.324), lucrător comercial (1.433), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.282), muncitor necalificat în industria confecţiilor (917), confecţioner-asamblor articole din textile (772), vânzător (725), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (700), manipulant mărfuri (635), casier (634), lăcătuş mecanic (594).

De asemenea, dintre cele 31.070 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 1.527 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 18.823 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare /gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel naţional poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la sectiunea Persoane fizice/ Locuri de muncă vacante. În ceea ce priveşte locurile de muncă la nivel judeţean, aceste informaţii pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenţii pentru ocuparea forţei de muncă judeţene/ municipale sau la sediul acestora.
âl

O femeie a fost rănită grav, după ce s-a împiedicat de un stâlp și a fost acroșată de troleibuz, în București... Titularizare 2019. Modele de subiecte pentru profesori la examenul de Titularizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x