Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Zeci de pacienți, șocați de ținuta unui medic de la Urgențe: ”Are hainele murdare, rupte şi miroase a urină. Copilului meu i s-a făcut rău şi a vomat”

Un medic pediatru de la Spitalul de Urgență din Brăila și-a oripilat pacienții după ce s-a prezentat la unitatea medicală într-o stare deplorabilă. Conducerea unității medicale a anunțat, la câteva zile după ce o femeie a sesizat cazul, că s-a autosesizat. 

Zeci de pacienți, șocați de ținuta unui medic de la Urgențe: ”Are hainele murdare, rupte şi miroase a urină. Copilului meu i s-a făcut rău şi a vomat”

Astfel, la câteva zile după ce o femeie a povestit pe Facebook că medicul care i-a consultat copilul mirosea puternic a urină, avea dresurile rupte, fusta descusută şi halatul plin de mizerie, motiv pentru care s-a speriat, iar copilului i s-a făcut rău şi a vomat, conducerea unității medicale a anunțat că va face o anchetă internă.

Doctorii au readus la viață o inimă moartă printr-o procedură inedită

De asemenea, reprezentanții unității medicale au precizat că medicul are probleme personale grave, întrucât i-ar fi murit familia de curând.

”De la intrare te ia un miros de urină, doamna doctor mirosea a urină, dresuri rupte, parcă hărtănite de câini, papucii care trebuiau să fie albi, rupţi şi au devenit culoarea urinei, iar cizmele lungi erau rupte şi jupuite, fusta descusută, iar halatul plin de mizerie, la fel ca şi papucii. Acest medic şi-a permis să pună mâna pe fiul meu, care a vomat ulterior la toaleta din spital. Fac menţiunea că, în mod repetativ, a întrebat de dureri în gât, de burtă, a scris într-un caiet, iar eu am vrut doar să-l vadă un oftalmolog şi doream doar trimitere de la Pediatrie la UPU”, a scris pe reţeaua de socializare mama copilului, un băiat de 13 ani, potrivit Adevărul.

Amenzi uriașe pentru medicii care își lasă pacienții să aștepte prea mult: „Ar trebui să fim sprijiniţi şi nu umiliţi!”

În urma acestui mesaj au apărut sute de alte mărturii, care confirmă faptul că doctoriţa ar avea probleme personale grave. ”Și eu am păţit-o cu această doamna doctor… am mers doar pentru o răceală şi a ajuns să mă dezbrace aproape complet şi să mă întrebe de o sută de mii de ori dacă mănânc cărniţă. Era ciudată şi-mi era frică, i-am zis mamei să nu mă lase să mă interneze. Până la urmă am reuşit să scap doar cu o reţetă, însă când am mers la medicul de familie pentru a-i cere o părere, mi-a spus că pe reţetă erau multe antibiotice şi pastile care nu aveau treabă cu răceala mea, erau pentru alte afecţiuni. Am avut mare noroc că nu am luat imediat pastilele, că cine ştie ce mai păţeam? Am aflat ulterior că i-a murit familia şi trăieşte în Chercea într-un garaj, are probleme psihice şi toată lumea cunoaşte situaţia, dar din lipsă de doctori o ţin pe dânsa”, a scris o altă persoană.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila a precizat vineri că nu a primit nicio sesizare oficială la nivelul spitalului, că s-a autosesizat în urma discuţiilor din spaţiul public.

Recomandari