Antena Căutare

Zeci de români au primit un SMS șocant! Ce scria în mesaj

Situație incredibilă pentru zeci de români din întreaga țară! Oamenii au primit un SMS ce i-a șocat pe toți! În scurt timp, alte victime și-au prezentat supărarea pe internet! Ce erau anunțati în mesaj?

Situație incredibilă pentru zeci de români din întreaga țară! Oamenii au primit un SMS ce i-a șocat pe toți! În scurt timp, alte victime și-au prezentat supărarea pe internet! Ce erau anunțati în mesaj?

Zeci de români au aflat că au rămas şi fără bani, şi fără vacanţe. Agenţia de turism i-a anunţat că va intra în procedura insolvenţei. Unii dintre clienţi au descoperit că sunt probleme când au ajuns la hotel, unde nu aveau plătit sejurul.

Sunt vacanţe şi de câteva mii de euro, plătite în avans încă de anul trecut. Oficialii companiei nu răspund acum la telefon.

Agenţia de turism a transmis un mesaj ce i-a șocat pe clienți!

"Cu părere de rău vă anunţăm că societatea este în imposibilitatea de a mai onora angajamentele asumate. Regretăm întreaga situaţie precum şi neplăcerile cauzate"

Mesajul i-a luat complet prin suprindere pe clienţi, unii îşi pregăteau bagajele pentru vacanţă.

Sute de oameni scriu pe internet că sunt în aceeaşi situaţie.

Nu se cunoşte încă numărul total al păgubiţilor. Cert este că valoarea poliţei de asigurare a agenţiei de turism este de 50 de mii de dolari. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a transmis că le oferă turiştilor consiliere.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 24 iunie 2018... Vestea momentului pentru românii care beau CAFEA! Ce se întâmplă în perioada următoare...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x