Antena Căutare

A fost lansată o nouă provocare! Zeci de tineri vor porni într-o călătorie a cunoaşterii, în limba engleză

Zeci de tineri au şansa să exploreze cele mai interesante locuri şi să-i cunoască pe cei mai importanţi oameni care au păşit pe planetă. Vor porni într-o călătorie a cunoaşterii, în limba engleză, la cursurile National Geographic Learning Explorer.

Zeci de tineri au şansa să exploreze cele mai interesante locuri şi să-i cunoască pe cei mai importanţi oameni care au păşit pe planetă. Vor porni într-o călătorie a cunoaşterii, în limba engleză, la cursurile National Geographic Learning Explorer. Cursurile sunt organizate de Fundaţia Dan Voiculescu şi National Geographic.

Timp de zece săptămâni, elevii vor putea studia şi învăţa lucruri noi despre lumea în care trăim şi vor putea să-şi îmbunătăţească noţiunile de limba engleză.

Peste 200 de copii şi tineri cu vârste între 10 şi 17 ani s-au înscris deja la aceste cursuri care îmbină cunoştintele de cultură generală cu cele de limbă engleză.

Citește și Liana Voiculescu, la Secvential: “Cred ca Dan Voiculescu si-a gasit linistea in relatia cu Dumnezeu”

Totul se învaţă în joacă. Fiecare oră de curs este construită într-o manieră interactivă şi captivant

Acest curs este bazat exclusiv pe cursuri National Geographic Learning,asta înseamnă că cei mici nu învaţă engleza, ci ei îşi exersează engleza și ei învaţă despre lume, despre minunăţiile din jurul nostru

Cursurile de limba engleză pentru copii sunt oferite de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei alături de National Geographic şi Fischer International.

Patronul firmei Arctic, Mustafa Vehbi Koc, a murit în urma unui infarct!... Peste 30 de mii de elevi vor fi interogați de polițiști! Ce se întâmplă în școlile din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x