Căutare Live

Zile libere 2018. Când pică vacanța de iarnă și câte zile libere au elevii

Zile libere 2018. Odată intrați în sezonul rece, elevii așteaptă cu nerăbdare vacanța de iarnă și cea mai frumoasă perioadă din an. Iată când pică vacanța de iarnă și câte zile libere au elevii, conform structurii anului școlar 2018-2019. 

vacanta de iarna

Zile libere 2018. Odată intrați în sezonul rece, elevii așteaptă cu nerăbdare vacanța de iarnă și cea mai frumoasă perioadă din an. Iată când pică vacanța de iarnă și câte zile libere au elevii, conform structurii anului școlar 2018-2019.

Zile libere 2018. Vacanța de iarnă din anul școlar 2018-2019, conform structurii anului școlar 2018 - 2019, va avea loc în perioada 22 decembrie și durează până în 13 ianuarie 2019.

În vacanța de iarnă, elevii vor avea parte de 15 zile libere, dintre care patru sunt zile libere oficial libere pentru toți românii, respectiv 25, 26 decembrie și 1 și 2 ianuarie 2019.

În prezent, doar preșcolarii și cei din învățământul primar sunt într-o vacanță de cinci zile. Aceștia se vor întoarce la școală/grădiniță luni, 5 noiembrie 2018.

Până la vacanța de iarnă 2018, elevii vor mai avea parte și de alte zile libere în luna noiembrie, de Sfântul Andrei. Vezi aici câte zile libere sunt declarate de la Stat cu ocazia sărbătoririi sfântului considerat ocrotitorul României.

Zile libere 2018. Conform acestui an școlar, următoarea vacanță, ce de după vacanța de iarnă, va fi una trimestrială, în luna februarie 2019.

Anul școlar 2018 - 2019 are 34 de săptămâni. Elevii din clasa a XII-a vor încheia cursurile cu două săptămâni mai devreme. Elevii clasei a VIII-a încheie cursurile în 7 iunie, cu o săptămână mai devreme.

Structura anului școlar 2018-2019 pentru elevii de clasa a VIII-a

Structura anului școlar 2018-2019 pentru elevii de clasa a XII-a​

Zile libere 2018 elevi. Semestul al doilea începe în 11 februarie

În 20 aprilie începe vacanța de primăvară. Va fura până în 5 mai 2019. Din 6 mai până-n 14 iunie urmează iar cursuri, iar din 15 iunie elevii intră în vacanța de vară.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 31 mai 2019, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 7 iunie 2019.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Programul „Şcoala altfel” are o durată de cinci zile consecutive lucrătoare în timpul anului şcolar şi poate fi derulat în perioada 1 octombrie 2018 – 31 mai 2019, pe baza unei planificări ce rămâne la decizia şcolilor.

Desfășurarea programului „Şcoala Altfel” nu coincide cu perioada alocată susţinerii tezelor semestriale. Lucrările scrise semestriale vor avea loc, de regulă, la finalul semestrelor, după parcurgerea programei şcolare, cu cel puţin trei săptămâni înainte de finalul semestrului.

Etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare se organizează, în general, în perioada vacanţei de primăvară, potrivit unui calendar specific.

Unitățile de învățământ și inspectoratele școlare vor marca prin manifestări specifice ziua de 5 octombrie – Ziua internațională a educației și ziua de 5 iunie – Ziua învățătorului, în măsura în care, prin contractul colectiv de muncă aplicabil, nu sunt instituite ca zile nelucrătoare.

Calendarul evaluărilor naţionale, al examenelor de absolvire, respectiv de certificare şi atestare a calificării profesionale şi a competenţelor, precum şi calendarul admiterii la liceu se vor aproba prin ordin al ministrului Educaţiei naţionale.

COLECTIV, 3 ANI. Două slujbe de pomenire au avut loc pentru victimele incendiului... Cine se afla la bordul aeronavei cu 189 de pasageri care s-a prăbușit în Indonezia! Mesaj sfâșietor făcut public: ”Odihn...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri