Antena Căutare

Zile libere 2018. Vacanța de Rusalii și liberele pentru români

Zile libere 2018. Vacanta de Rusalii si liberele pentru romani. Luni, 28 mai 2018 este zi libera prin lege si nu se lucreaza. Romanii vor avea un weekend prelungit in care se vor bucura de vremea cu temperaturei de vara.

Zile libere 2018. Vacanța de Rusalii și liberele pentru români. Luni, 28 mai 2018, este zi liberă prin lege și nu se lucrează. Românii vor avea un weekend prelungit în care se vor bucura de vremea cu temperaturi de vară.

Rusaliile mai sunt cunoscute și sub denumirea de Pogorârea Sfântului Duh sau Cincizecimea. Cincizecimea, deoarece sărbătoarea este prăznuită la 50 de zile după Paști încă din vremea Sfinților Apostoli, fiind una dintre cele mai vhechi sărbători creștine.

Încă un prilej pentru români să se relaxeze și să se distreze, anul acesta 28 mai este liber cu ocazia Rusaliilor. Nu a trecut bine distracția de 1 mai că se anunță încă două, Rusaliile și Ziua Copilului, deoarece și atunci este liber. Dacă nu reușiți să vă faceți o vacanță în weekend-ul cu Pogorârea Sfântului Duh, mai aveți o șansă imediat după.

Nu doar românii se bucură de lunea liberă de Rusalii, zi nelucrătoare este și pentru: Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Estonia, Franţa, Germania, Grecia, Islanda, Luxemburg, Ţările de Jos, în unele cantoane din Elveţia, în Madagascar, Norvegia, Portugalia, Senegal, Ungaria şi Togo.

Prognoza meteo săptămâna 14-20 mai. Cum va fi vremea de luni până vineri... România s-a zguduit din nou! Cutremur în judeţul Vrancea, la o adâncime de 15 kilometri! Mai multe orașe afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x