Antena Căutare

ZILE LIBERE 2018. Zi nelucrătoare de la stat! Românii ar putea avea încă o minivacanță: Decizia aparține Guvernului

Luna ianuarie aduce încă o zi liberă pentru angajati. 24 ianuarie pică într-o zi de miercuri, iar pentru că este la mijlocul săptămânii, guvernanții ar putea oferi românilor o nouă minivacanță.

Luna ianuarie aduce încă o zi liberă pentru angajatți. 24 ianuarie pică într-o zi de miercuri, iar pentru că este la mijlocul săptămânii, guvernanții ar putea oferi românilor o nouă minivacanță.

ZILE LIBERE 2018. Anul trecut, în 2017, Guvernul a declarat zi liberă şi ziua de 23 ianuarie, făcând legătura între week-end-ul 21-22 ianuarie şi 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române.

ZILE LIBERE 2018. Anul acesta, Executivul ar putea hotărî ca și zilele de joi, 25 ianuarie, și vineri, 26 ianuarie, să fie libere, urmând ca ele să fie recuperate ulterior.

Zile libere în 2018:

1 ianuarie — Anul Nou

2 ianuarie — Anul Nou

24 ianuarie — Ziua Unirii Principatelor Române

8 aprilie 2018 (duminică) — Paștele

9 aprilie (luni) — Paștele

1 mai — Ziua Muncii

27 mai (duminică) — Rusalii

28 mai (luni) — Rusalii

1 iunie - Ziua Copilului

15 august — Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie — Sfântul Andrei

1 decembrie — Ziua Națională a României

25 decembrie — Crăciunul

26 decembrie — Crăciunul

ZILE LIBERE 2018. Potrivit prevederilor legale în vigoare, angajaţii care sunt nevoiţi să lucreze inclusiv în zilele considerate libere, vor primi în plus la salariu, adică ziua lucrată va fi plătită dublu.

ZILE LIBERE 2018. De remarcat este faptul că Ziua Națională a României, cea în care va fi sărbătorit Centenarul, va pica într-o zi de sâmbătă, drept urmare românii vor avea în 2018 11 zile nelucrătoare legale în timpul săptămânii.

Hackerii au atacat România în cel mai neașteptat mod posibil! S-au îmbogățit peste noapte cu monedele virtuale obținute ... Palatul Elisabeta, evacuat de Familia Regală în luna februarie! Ce se întâmplă cu Casa Regală a României?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x