Căutare Live

Ziua Înghețatei este sărbătorită doar la McDonald’s pe 17 aprilie

McDonald’s a pregătit și anul acesta o surpriză specială, cu gust de vară, pentru toți prietenii săi.

McDonald’s a pregătit și anul acesta o surpriză specială, cu gust de vară, pentru toți prietenii săi.

Luni, 17 aprilie 2017, în toate restaurantele din țară este sărbătorită Ziua Înghețatei. Astfel, McDonald’s le face cinste cu FAIMOASA ÎNGHEȚATĂ LA CORNET tuturor celor care vizitează restaurantele pe 17 aprilie.

Ziua Înghețatei, organizată pentru al cincilea an consecutiv în toate restaurantele din țară, a devenit o tradiție pentru McDonald’s în România și marchează startul sezonului de vară. Toți clienții sunt invitați să întâmpine sezonul cald cu o porție din faimosul desert de la McDonald’s.

Doar luni, 17 APRILIE, McDonald’s ne invită pe toți să ne bucurăm de cel mai popular desert al verii!

Preotul Constantin Necula, declarații ce lasă creștinii fără cuvinte! „Eu sunt băiat de cartier, dacă sar pe unii...”... Vremea se înrăutățește! Ce anunță meteorologii pentru zilele următoare...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri